Benefietvoorstelling voor UNICEF in Velp

Op vrijdag 30 oktober geeft Paul van Vliet een benefietvoorstelling voor UNICEF in de Grote Kerk in Velp. Hij heeft voor dit optreden een speciaal programma samengesteld waarin hij twee disciplines, het zingen en schrijven, samenbrengt. Begeleid door zijn vaste pianist Klaas van Dijk zingt hij bekende en minder bekende liedjes én vertelt hij enkele verhalen uit zijn nieuwste boek ‘Brieven aan God en andere mensen’.
De opbrengst van deze exclusieve voorstelling gaat, na aftrek van de kosten, naar het Paul van Vliet Fonds dat hij samen met UNICEF heeft opgericht.

Vrijdag 30 oktober 2020, Grote Kerk, Kerkstraat 32 te Velp, aanvang: 20.00 uur. 
Kaarten zijn te bestellen via www.eenpassievoorboeken.nl.

Paul van Vliet Fonds

Onderwijs voor ieder kind. Voor Paul van Vliet is het meer dan een droom.
‘Ik geloof dat het kan. Dat het moet.’ Daarom heeft hij samen met UNICEF het Paul van Vliet Fonds opgericht. Het Paul van Vliet Fonds richt zich specifiek op het thema onderwijs. De middelen uit het fonds gaan naar onderwijsprogramma’s van UNICEF.
Onderwijs is de sleutel voor de ontwikkeling van een kind. Investeren in onderwijs, betekent investeren in de toekomst van kinderen én hun samenleving. UNICEF werkt samen met overheden, maatschappelijke organisaties, bedrijven, lokale gemeenschappen en kinderen zelf en legt daarbij een grote focus op de kwaliteit van het onderwijs.

www.unicef.nl 

Geef een reactie