Interviews + lezingen ‘Heimwee naar morgen’

Af en toe geeft Paul van Vliet nog lezingen naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek ‘Heimwee naar morgen’. Hij blikt dan middels een interview met een journalist/lokale interviewer terug op zijn carrière en leven en leest daarna voor uit eigen werk. Na afloop is er gelegenheid voor vragen uit de zaal en signeert hij zijn boek.
Houd voor data de agenda op deze site in de gaten.

Heimwee naar morgen

Bijna iedere dag wandelt Paul van Vliet langs de zee bij het Noorderstrand van Scheveningen. De meeste verhalen in dit nieuwe boek zijn daar ontstaan. Daarbij kon hij niet alleen putten uit het rijke verleden van een ruim zestigjarige theatercarrière, maar ook uit de herinneringen en ervaringen van onderweg, zwervend en spelend door Nederland en Vlaanderen. In verschillende fragmenten beschrijft hij zijn jeugd en de eerste jaren van zijn leven, van het oude Haagse huis van zijn overgrootmoeder, waar hij werd geboren, tot en met zijn studententijd in Leiden.
Wat bleef er over van al die ontmoetingen, van al die conferences waar hij zijn ziel en zaligheid in legde? Hoe ziet het leven eruit als je het podium hebt verlaten en de ouderdom op het toneel verschijnt?

Heimwee naar morgen is te bestellen bij Uitgeverij Balans.